Belastingzaken

Na de verwerking van de maandelijkse of kwartaal administratie is het tijd voor de aangifte omzetbelasting. Uit de bijgewerkte financiële cijfers volgen de actuele gegevens voor het samenstellen van de aangifte omzetbelasting. Deze aangifte wordt digitaal aangeleverd bij de Belastingdienst. Over de af te dragen of te vorderen omzetbelasting wordt tijdig gecommuniceerd. Indien van toepassing wordt tevens de aangifte intracommunautaire diensten/leveringen ingediend.

Na afloop van het boekjaar wordt de jaarrekening opgemaakt als basis voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Het is voor jou als ondernemer prettig tijdig te weten wat de fiscale consequentie inhoud van het harde werken over het afgelopen jaar. Je wordt daar snel over geïnformeerd in de bespreking. De aanslagen volgen vanuit de Belastingdienst nadat de aangiftes digitaal zijn aangeleverd.

Het is wel zo prettig om je geen zorgen te hoeven maken over je administratie, bijbehorende aangiftes, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Noordervaartdijk 26 1561 PT
KROMMENIE

+31 612 706285

© 2019 Jolanda Slecht Administratiekantoor.
Made by Vogelpoel.nl