Financiële administratie

De basis van inzicht in je bedrijfsvoering is de financiële administratie. De basis moet derhalve betrouwbaar zijn, een weergave van de aangeleverde stukken van en door de ondernemer.

JSAK verzorgt vanaf invoer/verwerking van mutaties tot en met het verslag van de jaarcijfers.

De werkzaamheden kunnen variëren van het uitwerken van (digitaal) aangeleverde mutaties tot en met het volledig verzorgen van de mutaties. Vanuit de gegevens worden verbandcontroles gelegd. De resultaten van de uitwerking worden besproken, waarbij de aandacht gevestigd wordt op verbeterpunten, maar zeker ook de goed lopende activiteiten worden genoemd.

In het algemeen heb jij als ondernemer een goed inzicht en gevoel bij jouw onderneming. De administratie geeft daar een bevestiging van of een indicatie als de uitkomst van de cijfers tijdelijk afwijkt van het gevoel.

Door drukke werkzaamheden in je onderneming kan de administratie wel eens ondergeschikt raken. Dat is begrijpelijk, want ondernemen is wat je het liefste doet. Jij de onderneming, JSAK de administratie.

Per jaar, kwartaal of zelfs per maand al naar gelang de behoefte, is een bespreking van de cijfers mogelijk.

Er is kennis van verschillende branches, waaronder de horeca, groothandel, bouw gerelateerde en vrije beroepen de boventoon voeren.

Noordervaartdijk 26 1561 PT
KROMMENIE

+31 612 706285

© 2019 Jolanda Slecht Administratiekantoor.
Made by Vogelpoel.nl